Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.electricplast.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Plata online cu cardul prin sistemul securizat de plati online de la MobilePay.

MobilePay este un serviciu de plata sigur si usor care te ajuta sa faci cumparaturi online fara ca sa fii nevoit sa iti expui informatiile cardului de credit sau ale bancii nici unui tert, inclusiv MobilePay™. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca MobilePay™ nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Cu Ordin de plată (OP, prin banca)

Plata se face prin virament bancar pe baza facturii proforme primite pe e-mail, după confirmarea comenzii. Livrarea produselor se va face doar după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru. Dovada plăţii trebuie trimisă către ELECTRIC PLAST SOLUTIONS S.R.L. prin e-mail la adresa info@electricplast.ro

Pentru a beneficia de acest tip de plată, la crearea comenzii online va trebui să selectaţi opţiunea de plată Cu ordin de plată.